Naše usluge

Za potrošače:
Naša platforma nudi jednostavan način za pristup najnovijim promocijama i popustima u Bosni i Hercegovini. Kroz našu web stranicu i mobilnu aplikaciju, korisnici mogu brzo pronaći najbolje ponude iz svojih omiljenih restorana, trgovina i usluga.

Proces preuzimanja i korištenja vaučera:

Partner objavljuje promotivnu akciju s korištenjem vaučera isključivo na lokaciji i prodajnim mjestima Partnera. Nakon što ispunite tražene podatke, naš sistem vam isporučuje vaučer u digitalnom formatu s jedinstvenom QR kodom. Partner je dužan da na lokaciji skenira vaš vaučer i time potvrdi vašu kupovinu.

Ovisno o vrsti akcije, vaučeri mogu biti popustnog karaktera (procentualni ili fiksni iznos) ili se mogu odnositi na gratis uslugu ili proizvod. U skladu s akcijom, prilikom plaćanja kod Partnera, bićete dužni da izdate svoj QR vaučer (izdat na vaše ime, uz eventualno pokazivanje ličnog dokumenta) i izvršite ga na licu mjesta kako bi vam se obračunao popust.

Za poslovne korisnike:
Super Akcija nudi sofisticirane marketinške alate za poboljšanje vidljivosti vašeg brenda i privlačenje novih kupaca. Naša platforma omogućava kreiranje inovativnih promotivnih kampanja koristeći QR kodove i promo kodove koji su idealni za sve vrste poslovanja.

Povezujemo se sa vodećim platformama za dostavu i online narudžbe, kao što su Korpa, Glovo, i Zapp, kako bismo obezbedili da vaš brend bude istaknut u konkurentnom okruženju. Naša integracija sa ovim platformama pomaže vam da dosegnite širu publiku i optimizujete proces naručivanja, čime se poboljšava vaša ukupna marketinška strategija i korisničko iskustvo.

Ukoliko želite da unaprijedite svoje marketinške aktivnosti i ostvarite maksimalan učinak iz svojih promotivnih kampanja, Super Akcija je vaš partner za uspjeh. Naša platforma je dizajnirana da vam pruži sve potrebne alate i podršku kako biste postigli najbolje rezultate.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja, sugestije ili želite da saznate više o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Uvijek smo ovdje da vam pomognemo da pronađete najbolje promocije i optimizujete marketinške aktivnosti vašeg biznisa.

Scroll to Top