Misija i vizija

Super Akcija je lider u oblasti promocija i akcija u Bosni i Hercegovini. Naša misija je da pružimo najbolje moguće ponude i akcije našim korisnicima, omogućavajući im da štede novac i vreme. Sa našom platformom, omogućavamo potrošačima da otkriju ekskluzivne popuste i promotivne ponude iz različitih sektora, uključujući restorane, usluge i online trgovinu.

Naša vizija je da postanemo najpoznatiji i najpouzdaniji izvor promocija i akcija u regiji. Trudimo se da stalno unapređujemo naše usluge kako bismo zadovoljili potrebe naših korisnika i klijenata.

Nas nacin rada

Super Akcija sarađuje sa brojnim partnerima kako bismo pružili najatraktivnije ponude i akcije. Naša platforma omogućava korisnicima da lako pronađu i iskoriste popuste na usluge i proizvode koji su im najvažniji. Kroz našu saradnju sa partnerima kao što su Glovo, Korpa, i Zapp, pružamo sveobuhvatan pregled trenutnih promocija i akcija.

Naše usluge

Za potrošače:
Naša platforma nudi jednostavan način za pristup najnovijim promocijama i popustima u Bosni i Hercegovini. Kroz našu web stranicu i mobilnu aplikaciju, korisnici mogu brzo pronaći najbolje ponude iz svojih omiljenih restorana, trgovina i usluga.

Za poslovne korisnike:
Pružamo sveobuhvatne marketinške usluge koje pomažu vašem biznisu da se istakne. Naša platforma omogućava kreiranje QR kodova, promo kodova, i kampanja koje privlače nove kupce i povećavaju prodaju. Takođe, nudimo integraciju sa sistemima kao što su Korpa, Glovo, i Zapp kako bismo poboljšali vidljivost vašeg brenda i olakšali proces naručivanja.

H2: Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja, sugestije ili želite da saznate više o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Uvek smo ovde da vam pomognemo da pronađete najbolje promocije i optimizujete marketinške aktivnosti vašeg biznisa.

  • Email: promo@superakcija.ba
  • Telefon: +387 62 625 740
  • Adresa: Adema Buce , Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas na Facebook i Instagram za najnovije promocije i ažuriranja.

Scroll to Top