Otkrijte Tajne Ljepote i Zdravlja s Beauty House

      U srcu Bosne odvija se revolucija ljepote. Vodeći pružatelj usluga ljepote i zdravlja, Beauty House, posvećen je pružanju izvanrednih usluga ženama svih uzrasta. Beauty House, s posvećenošću izvrsnosti i ljubavlju prema osnaživanju žena, postao je omiljena destinacija za sve koji žele unaprijediti svoju prirodnu ljepotu i poboljšati svoje cjelokupno blagostanje.

O Beauty House-u:

      Beauty House se pokazao kao lider u industriji ljepote držeći se standarda kvalitete, profesionalnosti i zadovoljstva klijenata. Njihov tim talentiranih stručnjaka, koji uključuje dermatologe, savjetnike za zdravlje i iskusne kozmetologe, surađuje kako bi pružio prilagođene usluge koje odgovaraju specifičnim potrebama svakog klijenta.

  • Njega kože

    Od facijalnih tretmana i hemijskih pilinga do mikrodermoabrazije i laserskih tretmana, usluge njege kože Beauty House-a osmišljene su za rejuvenciju i revitalizaciju vaše kože.

  • Njega kose

    Njihovi stručni stilisti pružaju razne usluge njege kose, uključujući šišanje, bojanje, isticanje i stiliziranje.

  • Njega tijela

    Uživajte u opuštajućim masažama, omotima za tijelo i pilingima, ili se odlučite za naprednije tretmane poput lipolize i konturiranja tijela.

  • Njega noktiju

    Tehničari za nokte Beauty House-a vješti su u stvaranju prekrasnih dizajna noktiju, kao i u pružanju klasičnih manikira i pedikira.

  • Zdravlje

    Iskoristite njihove wellness programe, koji uključuju savjetovanje o prehrani, treninge i upravljanje stresom.

Proizvodi: Beauty House ponosno nudi asortiman visokokvalitetnih proizvoda iz renomiranih brendova, uključujući:

Njega kože: Dermalogica, Neostrata i Dr. Hauschka
Njega kose: L'Oréal Professionnel, Wella i Schwarzkopf
Šminka: Artdeco i Make Up For Ever

Šta to čini Beauty House posebnim u odnosu na konkurenciju?Evo nekoliko ključnih faktora:

Personalizirani pristup: Svaki klijent dobija konsultaciju kako bi se utvrdile njihove specifične potrebe i ciljevi.
Moderna tehnologija: Beauty House ulaže u najnoviju opremu i tehnologiju kako bi osigurao najučinkovitije tretmane.
Kontinuirano obrazovanje: Njihovi stručnjaci redovno prisustvuju radionicama i seminarima kako bi bili u toku s najnovijim trendovima i praksama.

Najbolji salon u Sarajevu, dostupno sve na jednom mjestu što svakoj ženi treba. Zadovoljna sam sa svim uslugama koje sam koristila (trajni lak, puder obrve, depilacija, solarij, čišćenje lica). Cure su ljubazne i odgovore na svaku poruku u roku od par minuta. Sve preporuke! ❤️
Jasmina

Ukratko, Beauty House je utočište za žene da se opuste, obnove i ponovo otkriju svoju prirodnu ljepotu—više je od običnog salona. Beauty House je idealno mjesto za žene svih uzrasta koje žele poboljšati svoj izgled i blagostanje.

Jeste li spremni otkriti tajne ljepote i zdravlja? Rezervišite svoj termin u Beauty House-u odmah i iskusite transformativnu moć njihovih usluga!

House of Beauty by Ljudmila
Teheranski trg 7, 71000 Sarajevo info@beautyhouse.ba

+387 62 225 224

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Nedjelja: 9:00 – 20:00

Scroll to Top